30 Ağustos İlkokulu

Belgegeçer : (342) 336 72 39
WEB http://gaziotuzagustos.meb.k12.tr
Adres : Konak Mahallesi 25 Nolu Cadde No3 Şahinbey/GAZİANTEP
VİZYON : 30 Ağustos İlkokulunun vizyonu şu şekildedir. Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla barışık, geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Ulu önder Atatürk´ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : 30 Ağustos İlkokulunun, kurulduğu günden bu güne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır.30 Ağustos 30 Ağustos İlkokulunun Misyonu; T.C Anayasasında ifadeedilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı ilköğretim programında amaçlanmış;eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak öğrencilerinkabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :